Overgebleven euro’s inwisselen voor Bitcoin of Ethereum op Schiphol

Overgebleven euro’s inwisselen voor Bitcoin of Ethereum op Schiphol

Cryptocurrency Blockchain

Overgebleven euro’s inwisselen voor Bitcoin of Ethereum op Schiphol

 

Overgebleven euro’s inwisselen voor Bitcoin of Ethereum op Schiphol

Reizigers op Schiphol kunnen vanaf nu hun resterende euro’s inwisselen voor Bitcoin of Ethereum bij een Bitcoin-automaat. De automaat is een proef en Schiphol is de eerste Europese luchthaven die deze dienst aanbiedt.

Schiphol is continue bezig met innovaties en het bieden van een optimale dienstverlening voor passagiers”, zegt Tanja Dik, directeur Consumer Products & Services bij Amsterdam Airport Schiphol. ”Met de Bitcoin-automaat hopen we reizigers te bedienen doordat zij ‘lokale’ euro’s makkelijk kunnen inruilen voor de ‘mondiale’ Bitcoin of EthereumDat kan handig zijn, omdat zij bijvoorbeeld in hun thuisland geen gebruik meer kunnen maken van Euro’s.

De Bitcoin-automaat op Schiphol is vooralsnog een proef van zes maanden en onderzocht wordt of deze dienst in de behoefte van deze reiziger voorziet. De Bitcoin-automaat bevindt zich in aankomsthal 2 bij de opgang naar vertrekhal 1 en 2. Hier lopen veel vertrekkende passagiers langs. Daarnaast bieden we op deze manier ook bezoekers aan Schiphol Plaza de mogelijkheid om euro’s te wisselen voor Bitcoin.

Deze proef is samenwerkingsverband tussen Schiphol en het Nederlandse bedrijf ByeleX Data Solutions BV, The Byecoin Company. ‘We zijn verheugd dat Schiphol samen met ons wil kijken hoe we de nieuwe cryptorealiteit bij reizigers kunnen introduceren,’ aldus Byelex-directeur Herman

JADIRI GAMER

Jadiri Gamer "THE MORE YOU KNOW" Gamers Entertaining Gamers
Fandomfare Gaming Entertainment no.1 source in, Gaming news, Live Game Streaming , PC Gaming & related Events E3, Gamecon and more, eSports event news and releases gaming technologies.

Fandomfare Gaming Entertainment Video Games | Game Reviews | Game Streaming |Linux Distribution | more than 20-year online gaming and following the gaming industry\
Overgebleven euro’s inwisselen voor Bitcoin of Ethereum op Schiphol 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.